Sziasztok! IPG-586 frsz 2.0 TS 16V ex autóm kit boldogít jelenleg? Lehet tudni? Rendszám kereső nem dob találatot, persze nem sokáig tart "táblát" cserélni. :) (előtörtek a régi emlékek) Balesetmentes Alfázást mindenkinek!
Sok vérbeli kappás már túl adott a gépén, velem együtt. A topic lelkei még visszajárnak, de inkább már csak hírmondók maradnak. Kezd alakulni a kappás 2nd generation. Rengeteg dolgot leírtunk anno a fórumba, érdemes visszaolvasnod. Az fl közti különbséget ígérem a hét végére leírom neked oda, de dolgos napok vannak felém mostanság.
Két helyen hibádzik a dolog!
Az egyik, h nekem az alsó borítás kell, ahonnan kijön a biztiöv:
A másik pedig, hogy Zolinak hívnak. Üdv! :)
A nicknevem T.a.m.a.s. "á" nélkül!
Ez ami hasonló színű, mint Tamásé, meg a Tied is. Neki a bal kell, de rá akarom sózni párban... Ha nem kell neki viheted Te is. Piros, bordó és ződ van bőven :)
Meg kérdeztem az indexen a Kappa fórumot. Nem is nagyon írtak. Viszont havernak van a JTD, Fiának vett egy TDS-t. (200e ft volt, s a Dedra TDt 250ért adta el:) ) S, ha esetleg úgy alakul, hogy 2 marad, akkor képben vannak az SW Kappák... "Sajna" SW 155 két évig biztos marad, mert most vizsgázott... :) Alkatrészként értékesebb... :) Lehet 2015ben már nem lesz ilyen... :/
Lehet az megérné. De ott azért van túl kínálat főleg. Én meg hobbyból is csinálom. Csak mostanában drágább a hobbym,mint ... Megszakadni azért nem akarok... :)