Megnéztem ma du., hogy miért is szopat engem a klíma panel háttérvilágítása.
Nem jöttem rá, viszont egy-két ellenállás kissé be volt barnulva.
Mindegy, a lényeg hogy ismét működik, valamint az asszony is áttörölte az egész autót ablaktisztítóval, és a registered driver matrica is a helyén van :))))
S.O.S. keresek 155 2.5 td -hez cooler csövet ami a cooler-ből a szívócsonkba megy ha valakinek van olcsón érdekelne vagy ha olcsó beszerzési tipp van azt is megköszönném.
Szerintem meg én-színű... :)
A gyöngyház tartalom miatt különböző fényeknél tud érdekes árnyalatokat produkálni.
Meg lehet, hogy a fotomasina sem mai darab...
Kösz. Látom van pár fajta. A képet +köszönöm,mert még nem biztos,hogy használni tudom ,ezért kellene a közeli kép. Nem az Alfára kellene, azért bizonytalan a dolog.
Ez szép munka lesz! AC-re összeáll a gép?
A kék motorháztetőn az a rallys zár működik vagy csak dizájn?Ha nem akarod használni csinálhatnál róla nekem pár közelebbi képet , lehet ,hogy + venném óccsóé. :)
egészen egyszerű, én sem régen cseréltem ki az izzókat.
A műszerfal alján van 2db 3-as imbuszfejű csavar, azokat meglazítod, és kijön az egész egység. Gyorszáras izzó foglalatokkal vannak belecsavarva az izzók a foglalatba.
Amúgy célszerű az összeset kicserélni, érezhető a különbség, amik még benne voltak régóta, de még világítottak, azokat is kicseréltem, sokkal fényesebb lett a műszerfal háttérvilágítása!
Ciao,csereltetek már a muszerfalban izzot?Nekem mar hetek ota nemvilagít a benzin orám,es mar nagyon idegesít,készulök rá már régota hogy kicserélem valahogy de nemlehet olyan egyszeru azért halogatom,valakinek ötlet hogy hogyan is kezdjek neki??elöre is köszi!!