Kellett hozzá a 1/2" vastagfalú cső, 2db 1/2" patent ív. A csavar az egy 24mm-es hatszögből lett kiesztergálva az egyik végén 16-os jobb a másikon 16-os bal menetet vágtunk. Az egyik cső végére egy jobb menetes anyát a másik csőre meg a bal menetes anyát hegesztettem rá. A másik 2 anya kontrázni van.
A közepéről dobhatnál egy közeli képet...
Egy jobb és egy bal menet van szembe, vagy csak egy menet feszít?
A csövek vége azért hatszögletű, mert egy anya van belesajtolva?
Mi ez a nagy csend??
Volt egy kis szabad időm a napokban és kreáltam egy toronymerevítőt. Nem találtam sehol olyat ami tettszene, mind úgy van megoldva, hogy valaminek útban van. Ez nincs, ha valamit szerelni kell nem kell azzal kezdeni, hogy kiveszem. Elég egyszerűre sikerült, de legalább elfér "rendesen". Pl. a fékolaj tartálynál maradt még vagy 3mm hely is:)) És pénzembe nem került mert minden volt itthon hozzá. Egyedül a csavart esztergáltuk a haverommal. A cső is minősített húzott cső.
Hali T. Cartársak!
A héten Tapolca és környéken leledzettem. Sajna erőm nem volt a laptophoz nyúlni, de egy-két fotót azért csináltam a munkáról. Úgy érdekesség képpen.
Holnap majd többet, mert csak visszaolvastam. 3 oldal lemaradásom, volt....
Jó lenne tudni... de több autót is "piszkáltak" az elmúlt heteken. Ma erre tévedtek a rendőrök, de mire odaértem volna tovább csorogtak. meg akartam kérdezni, tudnak-e vmi bohóc bandáról a környéken!
Untam már hogy mindenkinek szürke,ezüst felnije van.a fehér meg csak a piros-bordó autón áll jól.A kép kicsit csal,mert nem adja vissza a metál festék csillogását.Élőben kicsit más.Nem fényezem újra.
Nem nem...
Ügyi van egy ilyen HPE Deltám. Nem árt, ha van némi saját alkatrészem s ezért már 2 hónopja intéztem egy ugyan olyan (csak pirosat)
De ügye jó-jó, de nem az igazi egy 1,6 16V motor, ha az ember a nagyobbhoz van szokva. namármost így megszereztem ezt... ;)
Viszont ügye nem kell azt épp egy Deltába rakni, ha van... ;)
Már csak 3-500k-t kell gyűjteni, hogy olyan is legyen amilyennek lennie kell... :(
Talán tavaszra össze is jön ;) Az alap már meg is van:)