Leginkább hátra tenném őket. :) Mert most a jobb hátsót előre raktam, hogy legalább a mankókerék ne elől legyen. Csak hát hogy néz az ki, hogy elől 215/45-s van, hátul meg 205/50-es? :) Ha a képen láthatóak azok, egy 10est adnék is érettük, csak rá kéne szánnom magam...
Ennyiért 4 jó állapotu 205/50 est is kapsz:)
Vagy vegyél 2db ot elölre:)
2db 1-2 hónapra elmegy kategóriás van nálam 5e/2db
Vagy 195/45R15" ?
25000ft/2db +egy olajteknővel:)))
Köszi! Ma feltettem mind a 4-et, szerintem jól mutatnak. A fékek holnap mennek fel. Annak ma már nem akartam neki kezdeni este 7kor mert reggel meló, kocsi meg kell. De várom már nagyon:))
Ha a fényezés nem készült el, akkor ne aggódj! Az enyém sem szép nagyon, még is ott leszek. Az a lényeg, hogy együtt legyünk. Más nem számít. ( mondjuk a szín az igen, de azt már megszoktuk... )
Ma láttam egy gyönyörű Ti csomagos 2.4-es 159-et. Nagyfékkel. Olyasmivel, ami nemsoká nekem is lesz, hála sprint83 cartársnak :).
Ennek hatására elkezdtek jelentkezni az elvonási tünetek... Nehezen bírom. Még 15 nap és újra beülhetek az ötvenötbe. :(
Azt hiszem cetliket csinálok, és felírom rájuk a még hátralévő napok számát.
köszi apu! :))
Hogy ne örüljek annyira, az első lököst is megcibálta egy terméskő... az is igazításra szorul, de legalább az intercooler hűtőm és a csövei egyben maradtak, amit nagyon féltettem! Aztán láttam ám más huncutságot is, a jobbelső féktárcsámon szép repedés... úgyhogy azt is lehet cserélni...összejönnek itt a dógok :)
Van bosszúságom már...
Hétvégén kaptam egy szép jobbelső defektet... Egy éles kő kivágta a gumi oldalát, így a gumit javítani se lehet. Ráadásul Toyo Proxes T1R sportgumi... darabja 39 ezer forint...
Ha valaki tud gumit ilyen paraméterekkel: 215/45 R15 , az szóljon!
Köszi.
Inkább neki kell állni, mert AC-re le is kellene próbálni. Nem vészben, csak finoman. Jó kép lesz majd Buksi és a te autód csak az első kerekek szemszögéből fotózvan :-))
Gondolom, hogy lehet nekifogni:))
De ma már nem fért bele, a haverom astráján cseréltem tegnap hátsó sárvédőt azt kellett befejeznem, hogy tudja használni. Szóval az enyém marad valamelyik estére meló után.
Sajna nem ugrik be annak a 155 gazdinak a neve, akinek az van hátul. Most az adok-veszekben árul egy első keresztstabilizátort. Őt kérdezd meg, hogy mi van fent. Nekem speciel gyárilag vágott Brembo tárcsa figyel. :-)