Akkor én vagyok a legőrültebb, hogy 2000 óta együtt vagyok a gépTSigával?
De tényleg: amikor telefonon beszéltünk egy nagyot, akkor mondtad, hogy valami kombi kéne, mert babakocsi meg minden. Most mégis egy 155? Mondtál Offot is.
Én is 2-3 évben gondolkodtam 2005-ben mikor megvettem. De annyira megszerettem, és olyan hűségesen szolgált, hogy végül most a vásárlásnál is emellett döntöttem. És ma kipróbáltuk, üres csomiba simán befért a babakocsi és a felső része, plusz a cuccok! Úgyhogy hibátlan a vas :)
telik az idő:) és hát ezek működnek nem gondoltam volna hogy ennyi idő után még müxik:D én max 3 évre gondoltam mikor megvettem, ha egy évet megy már jó:))) és 5 év és megy:)))
Ha natúr lenne, lehet kéne egy a céghez. Még nem néznek elég hülyének, hogy az asztalomon seleniás doboz van, meg papírmakett 155ös, háttérkép, poszterek, stb... :)
- Egyrészt nyílik szét az ablakok közti sorolás.
- Másrészt a sarokban fekete csík van, hanyagul takarítasz :)
- Harmadrészt olyan képet szerettem volna, ahol 1 db csavar látszik, oldalnézetben, nagyban, nem homályosan :))
Gyáva vagyok én ehhez... pláne a benzint összeszámolni...
Bár mondjuk 70K alatt kb 2milla lehetett a benzin :S
Ezenfelül két első lengőkar, összes fék cseréje, új hűtő, hűtőventi, vezérműtengely csere, egy kerékcsapágy, vonóhorog, termosztát, kisebb elektromos baszok, lambdaszonda, lámpák, ködlámpák, új indexek, bőrkormány, új kuplung, xenon, két akku, két szett gyertya, két tükör, három szett gumi, három szett használt alufelni, bőrbelső, nameg sok olaj és szűrőcsere a főbb tételek amiket elnyomtam rá...
Valaki kérdezte nem rég,hogy mit pörög az 1.7-es 130-nál.
A jó időre való tekintettel ma kicsit megtúráztattam a gépet és azt tapasztaltam,hogy 4000-et pörög a fent nevezett tempónál :)
Az indexkapcsoló felől megnyugtattatok, azt rendbe rakom a napokban, meg attól még megy normálisan a kocsi, de most van újabb parajelenség.
Hideg motornál minden OK. Ahogy bemelegszik elkezdi azt csinálni, ha kirakom üresbe, hogy szépen visszaejti a fordulatot, de majdnem le is fullad, aztán kicsit felpörög olyan 2000rpm-ig, majd megint majdnem lefullad.......ezt egy párszor megcsinálja, aztán beáll rendesen az alapjárat. Közben meg olyan CO-szaga van a kipuffnak, amilyen egy hideg zsigulinak vagy skodának sincs kihúzott szivatóval :)
Mire tippeltek?
Motorhőfok jeladó?
Lambda?
Szerintem ezek csinálhatnak kb. ilyet!
Köszönjük a gratulációkat! :))) Most rendkívül nagy a boldogság :) Végre van egy fekete 155ösöm (is) :) holnapig várnom kell a lemosással, mert ma nem volt vmi fényes az időjárás...