Valaki kérdezte nem rég,hogy mit pörög az 1.7-es 130-nál.
A jó időre való tekintettel ma kicsit megtúráztattam a gépet és azt tapasztaltam,hogy 4000-et pörög a fent nevezett tempónál :)
Az indexkapcsoló felől megnyugtattatok, azt rendbe rakom a napokban, meg attól még megy normálisan a kocsi, de most van újabb parajelenség.
Hideg motornál minden OK. Ahogy bemelegszik elkezdi azt csinálni, ha kirakom üresbe, hogy szépen visszaejti a fordulatot, de majdnem le is fullad, aztán kicsit felpörög olyan 2000rpm-ig, majd megint majdnem lefullad.......ezt egy párszor megcsinálja, aztán beáll rendesen az alapjárat. Közben meg olyan CO-szaga van a kipuffnak, amilyen egy hideg zsigulinak vagy skodának sincs kihúzott szivatóval :)
Mire tippeltek?
Motorhőfok jeladó?
Lambda?
Szerintem ezek csinálhatnak kb. ilyet!
Köszönjük a gratulációkat! :))) Most rendkívül nagy a boldogság :) Végre van egy fekete 155ösöm (is) :) holnapig várnom kell a lemosással, mert ma nem volt vmi fényes az időjárás...
Itt a Galvani út 1-ben van egy lengéscsillapítós cég, 28K-ért akarták felújítani a két hátsó gátlót a 8V-n. annyiért már újat is kapni! Előre drágák a gátlók, de ha jól választasz, akár 100.000km-t is gond nélkül elmész velük! Tehát szerintem megéri inkább újat venni!
Hmmm.
Annó a még bordó bicoloron is fel lettek újítva a gátlók. Nekem 2-3 hónap után már nem tetszett.
Decemberben az SW-n is felujíttattam 2db elsőt. Ráadásul BOGE-t adtam alapnak. Már jó pár hete ez sem "tetszik"
Asszem érdemes 2x annyiért inkább újjat veni...
Hopp.
Néha befigyel valami kis új elfekvő:)
1 pár index
1-2db jobbos tükőr. facelift elöttiekhez, egyik hőmérős, másik csak elektromos.
1pár ködlámpa...
Haérdekel valakit...:)
Meg vettem az elaforgban 4db roppanós csavart...
Hmm valami 1200ft/db
Ezt a filmet én is láttam! Szóról-szóra ugyanez volt a helyzet nálam is.A generátor felújítást én kihagytam, úgyhogy segíteni nem tudok...
A szíjtárcsa viszont k@va nehezen jött le.
Sziasztok
Ha valaki tudja hogy milyen golyóscsapágyak valók a generártorba az írja már le
legyenszíves. 155 2,0 TS 8V 1994es .
Az történt ugyanis hogy elszakadt az generátorszíjjam ,amit feltekert a főtengely ,
közben összegyűrte a főtengelyszimeringet és a mororteret öszzecsapta olajjal.
De ha már úgy is szerelni kell nekiállnék a generátornak is.