Sziasztok úgy néz ki eladó a Piroska, (upgrade okán) (bár titkon reménykedek hogy nem eladható:D) De mégis úgy alakul hogy valószínüleg igényes kazda keresésébe kezdek.
Az ok titkos és remélem sikerül, ON autó természeten és ha valaki kicsit kémkedik kiderítheti mi áll a háttérben, nekem is nagy döntés és nem 100% még de úgy illik hogy most meghirdessem mert ennyi autóval már tényleg nem tudnék mit kezdeni, kirakni meg az utcára nem akarom .
Aki nem tudná: Osztrák volt, 9 éves koráig, onnantól Bandi Bácsi tulajdona volt, ő lakatolta, fényezte, felújította, de amotorja érintetlen és máig szuper. Én generátort, önindítót, kipuffot, gyertyákat, olajat 10ezrenéként, CSAK selenia-t kapott. Van még egy ilyen dilim is hogy évek óta csak Shell VPower 95-öt kap (gondolván arra ha szar itthon a benzin legalább azta szintet ez elér talán ami nyugaton az alap...)
Szóval minden mindig megkapott ami kellett neki. Kivételesen szép állapotú, Zender 15" kerékkel vadi új 205ös Barum Bravuris gumikkal, toronymerevítő, Super belső, Klíma nincs. 500k -ra gondoltam így még talán nem irreális, de nem is elkótyavetyélés.
Természetesen garázsban tartott, télen utóbbi időkben már nem használtam csak a szép napokon:) Alapvetően városban egy puntót nyúzunk, az alfának marad a pálya meg a kirándulások.
Szóval ha valaki jelentkezne rá és megígéri hogy nem rúgja szét, mert én 5 éve nagyon vigyáztam rá, mondhatom azóta nem öregedett!
Akkor lehet oda adnám örökbefogadásilag.