Sziasztok!Nem nagyon vagyok aktív résztvevője az itteni életnek.De ezt el kell,hogy meséljem!Hosszas vívódás után úgy döntöttem,hogy másra bízom a Q4 motorjának kivételét!Próbáltam olyan szerelőt keríteni,akit mások ajánlottak,vagy én normálisnak ítéltem meg!Első kőrben egy 60 körüli szakihoz mentem,aki az Alfa szó hallatán kitessékelt a műhelyből!(nagy szar volt a műhelye,a talicskámat se bíznám rá)A második próbált rávezetni,hogy kérjem vissza az árát,vagy adjam el valaki más madárnak!Mivel a szónoklása nem vált be,ezért nem vállalta!A harmadik nagyon príma műhellyel rendelkező úr kicsit vonakodva elvállalta a motor ki-be szerelését 100-150 ezer forintos munkadíj mellett!Na,erre én dobtam egy hátast!Ezzel kilőttem azokat,akiket ajánlottak!Ma felkerestem azokat,akiket én ismerek!Az eggyik barátom egy "fos" szervíz vezetője,aki a Q4 szó hallatán mereven elzárkózott!Tovább mentem egy olyan barátomhoz,aki nevét itthon imába foglalja minden tuningos Foswagen tulaj!Elmondtam,hogy mit szeretnék!Elmosolyogta magát majd közölte,hogy ugorjak át egy kulcsért a műhelyhez!Csináljam magam,ha ezt a kocsit akarom!DE ÉN HENTES VAGYOK baszod!Akkor csontozd ki,de én nem segítek!Itt senki nem akar pénzt keresni elfogadható keretek között?Vagy ennyire szar dolgozni vele?Lancia delta turbot már szedtem szét darabokra!De az nem volt gáz!Nektek mi a véleményetek?Ma neki álltam!De jól jönne minden segitség!Akár ábrák,adatok,vezérlés,minden ami ezzel a tipussal kapcsolatos!Ha tudtok,segitsetek légyszives!Köszönöm előre is!