Gyűjts rá. :D kb 8-10e km-t ,ment a Tempra azzal fékkel. Vágott tárcsák. (drótkorongozni kell) nyergek, csonkálványok, kormánymű. Egyben 50e
Az uccsó képen a jelenlegi állapot.
Pontosan, remélem télig kedvező nyitva tartásod lesz, mert ha így haladok megint ott kell majd hagynom nálad fél életem... Jó lenne leszoknom az autóhoz nyúlkálásról, mert mindig előjön valami apróság, bár nem hiszem, hogy menni fog. :D
20e körül vannak már jók. Jobb felső + os legyen. Szégyen vagy nem. Én mostanában a "kollégáktól" vettem bontott aksit. 5e ért. Ha kell megkérdem. (156... bontó)
Milyen aksit vegyek ami bőven jó télen nyáron, minden elektronikát ellát kényelmesen.
adatok ? gyártó ? (árban maradjunk magyar fizetéshez mérve :D, de persze nem a legalját szeretném venni)
Azért ez nem jó jel... Illik 3-4... hetet bírnia így. Pont reggel tréfált meg a TD. Este 9h kor megálltam. 06h kor beülök, indítanék. Se kép, se hang. Megmozgattam a sarut, most jó. De erre még rá kell ma néznem.;)
Furahiba: tegnapelott mentem utoljara a kocsival tegnap pihent. Most probalom beindítani az alfa code visszajelzo nem alszik ami eddig pillanatok utan elaludt gyujtas utan. A mester kulcsal ugyan ez, imobi ? Vagy miblehet a gond ? Inditasnal csak kattog gyorsan valami a motor megsem nyikkan. Aksi sarut levettem vissza raktam semmi.
Üzemanyagmerő változatlanul kiszámithatatlan. A fordulat ingadozas hideg motornal fent all igaz ritkabban rant meg meleg motornal pedig majdnem hogy tunegmentes.