Sziasztok! Biztos van itt hozzáértő, vagy olyan, aki próbálta már. Faceliftes 156 szedánomon a hátsó lámpákat akarom cserélni, viszont a piacon csak a régebbihez vannak tuning lámpák... :( Az érdekelne, hogy ezeknek a lámpáknak a a régin és az újon egyezik-e a külső részük, ami a sárvédőn van, mert így ugye csak a csomagtartós részt, kellene cserélni csomagtartófedelestől (ha az egyáltalán csereszabatos a régiével) vagy a meglévőbe belevágni... Remélem tud valaki segíteni előre is köszi!
Nem kevlárra gondoltak.Azt mondták,ha ez elcsúszik és megég,utána visszahűl és mehet tovább a játék.Még én sem hallottam erről de ha más nem ,majd az átépítésnél megkérdezem.
Hallott már közületek valaki olyan kuplung tárcsáról ami valami üvegszálas anyagból van?Átalakíttatom a motort és ezt ajánlották a nagyobb teljesítményhez.
Nem akar valaki poliuretán szilentet?
Most rendelnék Strongflex szilenteket,de ha kell valakinek szóljon aztán hozzácsapjuk azt is hogy kevesebb legyen a postaköltség.:)
nem tudom igazából melyik topicba is kellene írnom, de azt hiszem itt a legjobb.
olvastam valahol a neten, hogy a xenon izzók erős UV fényt adnak ki, ami a műanyag lámpaburát mattá teszik, szürkítik. ez igaz? mert szeretnék egy projektet véghezvinni, amiben xenon szerepel, csak nem tudom, hogy a lámpaburát belülről érdemes-e bevonni UV szűrő fóliával vagy hülyeség az egész...
De hasznalom! Egyebkent meg hazudtam egy picit, mert nemreg lett szalszakadasos az egyik gumim, de mar a doktorbacsinal vannak a felnik! Kulonben a felnivizsgalatot evente megejtjuk es igen ritka az, amikor javitani is kell! :-)
Ehhez volt szerencsém személyesen is. Tényleg kár érte. Egy ilyen fényezés No-ban minimum 5000 ojró... A felnik gumistól meg olyan 3000. Szóval csórikám... B)
17" és 18" között tényleg túl sok különbség nincs már ilyen per szám mellett:)) Fakerék mindkettő:)) De ha normális erős a felni és ha valaki odafigyel simán bírja. Nekem egyszer kellett görgőzni az egyiket tavaly az is azért mert le kellett húzódnom az útpadkára egy szemét román kamionos miatt és egy szép nagy kátyú volt ott. Amitől defekt is lett... De az tény, hogy nem olcsó a gumi:)
mondjuk úgy hogy a 215/40 17 és a 215/ 35 18 között nincs különbség... :) szerintem egy ültetett autó sokkal "kényelmetlenebb" jóval... felniben gumiban kár nem esett eddig pedig volt hogy sajnos eltaláltam 1-2 kátyút... 1 nagy probléma azért akad... a gumi ára:)