Nahh nekem meg ez nem jönne be a fehér hátsó lámpával, az RS4 stílusú ovális kipuff véggel meg azzal az idióta ferrari emblémával az oldalán. De tényleg.. Szégyenli hogy alfa? Vagy ettől lesz ferrari? Veszek 20ért egy trabit és felmatricázom én is meg neoluxal lefestem pirosra.. :((((
De hát nem vagyunk egyformák :)
Inkább csak a gumi ragadós rajta.. vagyis az volt... :DDDD
Amúgy ha jól tudom a gyári felnivel is sikerült neki lealázni már egy difit..azt csiripelik a verebek...
Az a 18-as felni nagyon gáz, de jó lesz neki. Ha megnyerte, hadd vigye.. :)))
És igen, a tiéden jobban mutat. Azon meg ez a sziromizé mutat majd "úgyahogy".. :DDD
Akkor az enyémet sem szeretnéd.. Sötétített első, oldalsó és hátsó lámpák, négy cső hátra (Ragazzon gyártmány, akárcsak ez a képen, azaz OLASZ és nem deutch.)
Jahh és a lámpafesték is olasz.. mindegyiken.. :DDDDD
Jó az enyém szép zőőőd... Az is marad.. eldöntve..
Vettem. Egy zöld Spideren volt, csak a srácnak párszor leszabta a differenciálművet, aztán olcsón megvált tőle, azóta vett valami 18"-os virágszirom mintás felnit, szerinte az cukibb. Nálam a féltengelycsuklót szabta le. El vagyon átkozva ez a felniszett, de átkozottul jól mutat a kocsimon. Szerintem. :)
nem vitatom, csak a különbségeket nézegettem, egyébként meg mind1, mert ahogy írtam nekem csak a grafika jön be az összes többit meg vitaindítónak szántam :) a többi nekem sem tetszik, ha nézegetem a netet és találok valamit prószíntom megosztani, vagy tetszés vagy elszörnyülködtetés céljából :DDD de vagyunk még így néhányan, vagy nem?? :)
nekem is levan fújva az aluminium valami cuccal, amitől picit sötétebb a polírozott rész, a belső részek pedig lakkfekete színüek...és való igaz, forgás közben igazán csinossak :)