Nagyon egyszerű. ;-)
Alapból be van kábelezve a műszerfalban a hangszóró, mivel gyárilag ott van. Tehát a csatitól lehet továbbvinni az ajtóba. Ennyi! ;-)
Nekem mondjuk az erősítőről megy minden, tehát a gyári kábeleket nem használom. Az erősítőről mennek a kábelek a küszöb alatt az ajtókba és hangváltóval a csipogók a műszerfalba. :-)
:DD Ha már bicikli, szombaton kiderült, hogy 1961-es Csepel a fekete országúti bringám. Azanyjáját, hát az milyen komoly már :D És még mindig működik... :)
Nem értem a kérdést, mert a válasz alapból egyértelmű. A többi kábel mellett vittem az ajtóba a kábeleket. A műszerfalban pedig a csipogók kaptak helyet, a csomiban pedig a láda. ;-))
Tudod Kedves PéBé... Nem mindenki olyan gonosz és nézi a másikban a rosszat, mint te! Perxe könnYen Lőf0rdul6, h öreg korunkban mi is iJenek lexünk :-D
nálam sok minden történik, új bontott hibátlan műszerfal, kesztyűtartó fényezett elemek, új központizár távirányító, olajcsere, hűtőcsere, új ülések, csak nincs időm írni róla.
Esetleg lehetne a diófa alatt... De az is olyan snassz, folyton ragadós lesz tőle az autó, meg mi nem betonozzuk a diófát, úgyhogy alatta meg sár lenne... :/
elhiszem, nekem itthon egy Harman kardon HK980 sztereó erősítőm van 3 utas dupla reflexes Sony falakkal, sejtem mi a jó hangzás de a kocsi inkább legyen gyári :) van egy pioneer aktiv sub a csomagtartóba szépen be lett kárpitozva alig látszik, de ha meg feltekerem minden rezonál körülöttem, tehát jó zenéhez építeni kell az autót.
Holnap. Otthonin sincs kép. (átnevezés alatt) Csak megjegyzem, hogy egy jó 16 os szett, jól szól az ajtóban. Pláne, ha ki is van bélelve. S szépen megcsinálva. :P