Ezt ma szereztem:
:D Rendszám: gsv-111
Gyártmány: ALFA ROMEO
Típus: ALFA 155 2.5 V6
Szin: PIROS
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Forgalmi adatok: -
Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van
Igaz hogy ugyehogyugye? :))))))) Egyébként is ideje lenne már összefutnunk, ha minden nap 500 méteren belül vagyunk. :D Akkor meg már sörrel érdemes. :D
Csak úgy megemlítem, hogy van 1-1 szett 15" gyári felni is még épp. 35e/ grnt. A feketével szerintem nem kell foglalkozni. A másikkal illik. Gumik nélkül.
Az a baj, hogy én téynleg nem indokolatlanul nyomom neki, tehát baromira leszarom, hogy ha valaki versenyezni akar, én csak szimplán folyamatosan késésben vagyok... :D És ezt rengetegen nem értik meg :D
Szerintem 60 fölött... :D Csak én kevésbé kultiválom azt, ha valaki rálép a fékre mielőtt megelőzném. Csak az a baj, hogy mindig megyek valahová és nem nagyon van időm megbeszélni vele egy kávé mellett a történteket... :D
azt is azé, me sok krupmlit hordol eeefelé a fődekrűű az éjcakka, oszt amikor a Lada Nívával utánadmönnek akkor treppni a 500 kilóval megrakott ottónak..