3 hónap alatt, felrakott egy téglafalat, kivakolt egy fél szobát, egy db alblakot megrendelt, egy másikat a tetőbe beépített, a cserép úgy volt felrakva mint az ökörhugyozás... hózkodott valami csöveket a padlopo-ban... meg egy olyan villanyszerelő akivel gyerekeket lehetne ijesztegetni kábeleket húzgált...
na ahogy láttam hogy itt nem hogy minőség, de még lakás sem lesz, akkor elkezdtem kicsit keményebben diktálni... közben ott a banknál az elbírálás, a szocpol, meg minden szar... ügyvédidíj... meg hasonlók...
az volt a mákom hogy kitudtam várni addig hogy már egyszerűbb volt neki visszafizetni a foglalót hogy eladhassa másnak a szarhalmát... mint hogy velem kötekednej...
merrt ugye ha én bontok, bukom a foglalót ha ő akkor 2x-esét kell fizetnie... persze örültem hogy visszakaptam a teljes összeget legalább...
A legdúrvább hogy egy értelmes ember, lehetett vele beszélni, mindent vetített hogy ahogy kérük úgy lesz és kész van a lakás 2hónap mulva... aztán a tipikus magyar mentalitás, győzött, fogalma sem volt miből, kivel, és hogy fejezteti be.... és csak sodródott az árral... Még le is léphetett volna a pénzel... na ezek után kicsit máshogy állok az építési vállakozókhoz... pedig van másfajta is...
elrettentésül! :D
de ezeket nem láttam még szerődéskötéskor... csak később...