Mutasd

>> Szerviz2019-05-24

-olajcsere
-olajszűrő
-levegőszűrő
-pollenszűrő
-ózonos klímatisztítás
35000Ft +14000Ft (5l Motul 5w-30 8100 X-clean Fe)

(van egy minimális olajpára amit két O gyűrű közül az egyik hibája okozza, ezzel kapcsolatban június végére kaptam időpontot, mivel rendelni kell ezeket)

megkérdeztem a szerelőt, ő is megerősítette, hogy ezt a hibát leszámítva kifogástalan állapotban van az autó.

És a végére a fekete leves: egyre kevesebbet járunk haza Szabolcs megyébe... idén még csak ~3800km-t mentünk a kocsival (városban én nem kínzom, így 7ből 6napot áll az autó), illetve páromnak még nincs jogosítványa, és valljuk be ez nem egy kimondottan olyan autó amin a legjobb megtanulni vezetni.
Ezek az indokok késztetnek arra, hogy eladjuk :( :( :(
Szóval az 1 hónapos lengyelországi gyakorlat után meghirdetem..

Remélem valami olyan ember veszi meg, aki ugyanígy odafigyel majd rá mint én :/

Ami biztos, az autóhoz adom a téli szettet is majd, az 5000km-t SE futott gumikkal, a jégvédelmi ponyvát is. (Egyedül az OBD olvasót tartom meg). Illetve még a Júni 24-es héten azt a 2db O-gyűrűt kicseréltetem, így tényleg hibátlan autót adok el.
Az ár 2.350.000 Ft lesz (ez a szerelő szerint is több mint korrekt érte)

(Őszinte leszek azt érzem, életem legnagyobb hibáját követem el azzal, hogy eladom... sosem lesz ilyen gyönyörű, kényelmes, erős autóm, ami minden alkalommal mosolyt csak az arcomra, amikor vezetem. Remélem nyerek a lottón és tuti visszavásárolom :D , de ha nem akkor 5-6 év múlva visszatérhetek az Alfások közé egy szép Giuliával vagy Stelvioval(ehhez még nincs elég pénzem sajnos).