Mutasd

>> Autóápolás2024-02-16

Végre tudtam cserélni pár dolgot, b1 türkölap,jobb1 hátsó üléstartó csavar hiányzott, jobb hátsó ajtó takarót belül a kilinccsel szembeni,bal1 ajtó határoló mivel nem is volt benne, napellenző mert szokásosan lógót.
Egy hete elvittem szerelőhöz lengőkar cserére és axiál csuklóra, egy hetet állt ott, meguntam elhoztam majd Márciusban megyek vissza mert nem fogok várni 2hétig ilyen dolgokra.. :)

Még decemberben elején rendeltem meg a ledes rendszám tábla villágítást de 20. -óta nem tudtam róla semmit mivel azt írta hogy itthon van a csomag, valahogy elkallódhatott de ideért, ezt is beszereltem :) Egy kedves alfás szerelőnél jártunk a 159-el és tőle tarháltam csomagtérajtó kédert mert enyém szét volt szakadva és egy kettő helyen lefújva fehérrel..Ezzel már sokkal faszább lett.

Ajtóhatárolót nagyon nehezen bírtuk berakni, és megcsinálni hogy jó legyen..valamiért mivel utángyártott ezért az egyik csavar amit kértem amikor rendeltem a türkölapot stbb..nemfért be oda teljesen ezért eltolta a másik lyuktól hogy belehessen csavarni, így 7km-re lévő városba elmentem és vadásztam kisebb fejűt, persze nem volt így másfajta de ugyanakkora csavarral be lett téve..utána az ajtó felöli alsó csavar nem ment be mert hosszú volt..semmi baj találtam fűkasza pajzsból kimaradt csavart ami pont méret volt és nem volt hosszú..ez mind 2 órába került összesen...