Mutasd

>> Esemény2021-08-15

El látogattam Lacházára , nagyon jó időt nem sikerült futni ,de átlépő alapján nagyon erős az autó, és második helyre elég is volt , még az a jó saját építés előzőtt csak meg.

Legjobb idő: 12.761mp 193km/h (utcai gumival)

Elég sokat szívtam a turbó beállításával , és sokszor volt sajnos túltöltése , mikor rá jöttem a hibára már késő volt, a turbó picit bele ért valamikor a házba , bár nem tudtam bele feszíteni mikor le vettem de nyoma volt, éltem a garanciával és vissza küldtem nekik, cső leömlővel is szívtunk , már 3dik autón volt ez nekem és összesen 4 turbó volt rajta , elfáradt , gondoltam amíg a turbó garizni van be szerzek egy TBI leömlőt és arra lesz fel rakva a turbó.

Sikerült fel rakni és hibátlan működésre bírni , már mentem vele , voltam másik versenyen is , egyelőre hibátlanul működik , kifujás mentes repedés mentes minden .

Egy barátom megkért vigyem egy kört , tetszett neki az autó , 4be el nyomtam neki felpörgött és a 4dik fokozat le fogazodott, padon jelenleg 680nm egy kerékre szerelhető kütyüvel utcán pedig 740nm mértünk szóval semmin nem kell csodálkozni, most kapott egy másik váltót és át raktuk a spert, most ismét hibátlanul üzemel a teknika .

Képeket mellékeltem mindenről.

km:209.600