Háááát.. Ebben a színben sokkal jobb lenne. Imádom ezt a RacerX féle GTV Evoluzione modellt...
Chip Foose szokott ilyen "régi autót mai fazonra" dolgokat csinálni. Ez is legalább olyan ütős!!
Nem rossz az. kicsit elnagyoltak és vaskosak az idomok, ez az üvegszálas hibája.
A felni nem illik rá és a festés színe sem az igazi. Amúgy nem lenne csúnya... SŐŐŐT..
Klaudio a szlovén tag megépítette, igaz ott még össze is van dolgozva a fémmel minden. Viszont az eredeti Autodelta cucc, biztos nem olcsó... Idén Komáromban 20"-os felniken gurult. Bár az egy 2,4-es diesel, azért a fékek komolyak... Igaz, csövezés nincs, de az amúgy is felesleges szerintem egy utcai autóba. :-)
Azt mondta ha nem állsz meg akkor utánad meg, vissza már nem vihet és max 5 rugóra vághat meg. Ezt rendőrök mondták neki. Azt mondod elnézést biztosúr, úgy meglepődtem, hogy elfelejtettem megállni. Nemtom, de bejöhet.
Ezt a karosszériakészletet amúgy mennyiért mérhetik? Lehet olcsóbb lenne valami szakival megcsináltatni képről. Persze valami okosabb futómű, és más felnik is kellenének akkor a kocsimra, mivel ez azért ca. 15-20 cm-el szélesebb is, mint a gyári karosszéria. Motorcsere és csövezés is kellene akkor már, meg erőteljesebb fékek...
Engem megállított múltkor a rendőr. Vigyorral kérte a műbizt a rugóról. Én meg persze odaadtam. Mondja, hogy ez német. Mondom, hogy EU hivatalos nyelv, és ezt adták hozzá. Van rajta azonosító szám, me lehet azonosítani. Mondja jó, és jó utat.
Sőt, még a Mozaik utcában is elfogadták.
Amúgy a fordításból is csak az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda által fordítottat fogadják el. Széthúzzák a szöveget, és pénz függvényében lassúak. Vagyis, ha sűrgős, akkor gyorsan megcsinálják, de akkor rohadt drága. Nekünk anno 22000 volt egy autó adás-vételi fordítása németről magyarra. Most kétnyelvű adásvételit használunk.
Szerintem egy baromság... Parasztvakítás, mint minden csodaszer, amiket a gyárban valamiért nem használnak...
Persze ez az én véleményem, ettől még lehet értelme. Én mondjuk a motorhoz elvből nem nyúlok, marad az eredeti állapot mindenből.
Hali mindenkinek! Visszajött a válasz email ezektől a plazmagyertyásoktól.
Mivel a termék bevezetésén dolgozunk annak érdekében, hogy a benzínüzemű gépjármű tulajdonosok is távolabb jussanak egy tank üzemanyaggal és ne szennyezzék annyira a környezetet, az alábbi árat tudom adni az Ön részére! 270 EUR+ÁFA 8db Pulstar BE1 + ajándék 1db 25ml-es THERMOL-P, szállítással. min. 160 000 km-t garantál a gyártó!
Tehát 270 EUR +ÁFA
most 278 az Euro, azaz 75060 Ft+ÁFA
Azért 8 gyertyáért kicsit sok, még ha 160.000 km-t is garantál a gyártó. 160.000 km az 100.000 mérföld. Az amikat be lehet ilyennel hülyíteni?
A 7végén a srácok találtak egy 159-est Veszprémben. Már messziről kiabálták, hogy Afffa, Affa! :-)
Az eredeti kék színű fényezésre matt fekete, a motorházra és a csomagtartóra kevlár jellegű matrica volt ragasztva volt. (felirat: szinvonaldekor.hu)